sve kategorije
EN
O nama

Početna> O nama

Profil tvrtke

Pogledaj svoju sobu. Sve što vidite izgrađeno je diljem svijeta Kina, Vijetnam, Italija....

Povezani smo više no ikad, ali naša sposobnost prijevoza, skladištenja i trgovine robom ostaje fragmentirana. Jedna pošiljka traje do 30 tvrtki, svaka sa svojim sustavima i procesima.

Tehnologija interneta stvari dobro je razvijena u 21. stoljeću, iako postoji vrlo malo informacija o logističkoj trgovini gdje ljudi ne mogu ni znati gdje je roba prije nego što konačno stigne.

Softver za chat je toliko moćan pod 5G mrežom da je vrlo uobičajeno da tjednima čak i mjesecima ne vidite odgovore od špeditera.

FriendShip pojednostavljuje globalno poslovanje, stavljajući sve u lanac opskrbe, stavljajući sve u platformu. Dolazi novi standard za globalnu trgovinu! Jedan klik, jedan paket, jedan svijet!

FriendShip je međunarodna teretna tvrtka osnovana 2013. godine, sa sjedištem u Shenzhenu, s podružnicama u Guangzhou, Šangaju, Ningbou, Yiwu, Xiamenu, Qingdaou, Changshi, Hong Kongu, Sjedinjenim Državama, Ujedinjenom Kraljevstvu. Integrira pomorsku, zračnu, željezničku i međunarodnu ekspresnu dostavu, skladištenje.

Nakon godina razvoja, FriendShip je postao vodeći svjetski pružatelj logističkih usluga i deset vodećih špediterskih tvrtki u Kini. FriendShip drži razmišljanje o dizajnu proizvoda usmjerenom na korisnika, orijentiranom na potražnju, počevši od scenarija korisničkih aplikacija, kopajući različite zahtjeve i personalizirane potrebe, optimizirajući sustav i kvalitetu usluge. Istodobno, koristi tehnologiju za osnaživanje inovacija proizvoda, za osnaživanje rješenja u logističkoj industriji i za pružanje korisnicima inteligentnih rješenja za lanac opskrbe koja pokrivaju više industrija, više scenarija.

Predan je pružanju usluga visoke kvalitete, visokokvalitetnih i standardiziranih inteligentnih međunarodnih logističkih rješenja na jednom mjestu.

Njegov profesionalni međunarodni logistički tim pruža vam prijateljsku brigu, brinući se za svaki paket.
Njegova logistička platforma i Inteligentno skladište predstavljaju FriendShip Tech, pojednostavljujući i ubrzavajući proces otpreme, hijalizirajući informacije o pošiljci.

By now, many businesses ranking in world fortune 500 choose FriendShip, including Midea and Xiaomi. And lots of minor enterprises are the fans of FriendShip, which drives us to become better.

( Kompanije svih veličina—od brendova u razvoju do Fortune 500s—koristile su tehnologiju FriendShip za premještanje gotovo 10 milijardi dolara robe u 102 zemlje 2021. godine.)

U FriendShipu smo posvećeni učiniti više kako bismo pomogli globalnim prijateljima da pojednostave svoje poslovanje. Riječ je o korištenju snage naše svjetske mreže za utjecaj na svijet koji se mijenja.

Globalni poslovni izgled

Kupci

Oni koriste FriendShip International

Partneri