sve kategorije
EN
eIspunjenje

Početna> Proizvodi > eIspunjenje

Dropshipping

Dropshipping je metoda ispunjavanja narudžbi pri kojoj tvrtka ne drži proizvode koje prodaje na zalihama. Umjesto toga, prodavač po potrebi kupuje zalihe od treće strane—obično veletrgovca ili proizvođača—kako bi ispunio narudžbe.

Nakon što kupac kupi proizvod, moći ćete ispuniti njegovu narudžbu u aplikaciji DSers. Srećom, DSers automatizira ovaj proces. Kao vlasnik trgovine, sve što trebate učiniti je provjeriti jesu li podaci točni i kliknuti gumb Naruči. Proizvod se zatim šalje izravno od dobavljača AliExpressa do kupca—ma gdje u svijetu on bio.

S drop shippingom možete brzo testirati različite poslovne ideje s ograničenim nedostacima, što vam omogućuje da naučite mnogo o tome kako odabrati i plasirati proizvode za kojima postoji potražnja.

Jedan od najvažnijih dijelova logističkih usluga za e-trgovinu je isporuka u posljednjoj milji — posljednji korak u procesu razvoja proizvoda, od police u skladištu do ruke kupca.

Kupci jedva čekaju primiti svoje narudžbe. Suočavanje s njihovim očekivanjima ključno je za izgradnju njihove lojalnosti. s našom tehnologijom imat ćete potpunu transparentnost pošiljke. Naša mrežna platforma omogućuje vam pregled opcija prijevoznika, cijene i vremena prijevoza na temelju pošiljke
tehnički podaci.

Kupci su vrlo nestrpljivi za dobivanje proizvoda. Suočavanje s njihovim očekivanjima ključno je za povećanje njihove lojalnosti. Uz FriendShip Tech, klijenti će imati potpunu transparentnost dostave. Online platforma omogućuje ljudima da pregledaju prijevoznika, troškove dostave i vrijeme prijevoza.

Dostava je metoda ispunjavanja narudžbi gdje tvrtka ne drži inventar proizvoda. Umjesto toga, prodavači kupuju zalihe od treće strane - obično veletrgovca ili proizvođača - koliko je potrebno za ispunjavanje narudžbe.  

Nakon što kupac kupi proizvod, njegovu narudžbu možete obraditi u FriendShip WMS-u. Srećom, FriendShip automatizira ovaj proces. Kao vlasnik trgovine, sve što trebate učiniti je provjeriti jesu li podaci točni i kliknuti gumb "Naruči". Proizvod se šalje izravno od dobavljača ((npr. AliExpress) kupcu bilo gdje u svijetu.

best-droppshipping
Kako_Dropshipping_Radi_680px
isporuka2
internetska dostava
SCM-Softver-thegem-blog-default